(Ön)életrajz

 1974. november 25.-én születtem Budapesten.
Hogy Mária néninek az oviban igaza volt-e, amikor szüleimet rábírta, hogy zenei általános iskolába irassanak, és ezzel elinduljak ezen a pályán, azt úgyis Te kedves ezerfejű döntöd el.
Szüleim egy dologhoz ragaszkodtak: érettségi legyen, aztán azt csinálok, amit akarok.
Nem könnyen, de elvégeztem a Közlekedés Gépészeti Szakközépiskolát, ahol derék gépjárműüzemi technikus vált belőlem. Képzeld, hegeszteni és esztergálni is tudok. Az autószerelést hagyjuk, erről a bronz kalapács sokat tudna mesélni.......
A színészet alapjait Medgyesi Máriától tanultam a Ferencvárosi Művelődési Házban, majd felvétel nyertem a Gór Nagy Mária Színitanodába, ahol Barta Mária, Ádám Tamás, Kolos István, Bozóky István, Konrád Antal próbált belőlem valamit kicsikarni.
Az utolsó tanévben sikerült leszerződnöm Győrbe, mert Korcsmáros György bízott bennem. (máig csodálom vakmerő bátorságáért)
Játszottam a Madách Kamarában, Székesfehérvárott, a Budaörsi Játékszínben, de igazából Győrben váltam színésszé.
Az elmúlt 10 évben eljátszhattam szinte minden Győrben bemutatott zenés darab főszerepét. Lehetőséget kaptam a Madách Színházban, ahol jelenleg két futó darabban játszom, és a Körúti Színházban is.
Mindeközben elvégeztem „szabadidőmben” egy főiskolát és egy egyetemet.

2002.március 27.-én (a Színházi Világnapon) megszületett életem értelme Nagy Máté Gergely aki jelenleg édesanyjával (Kara Zsuzsannával, a Győri Balett táncművészével) él, egy csodálatos Nővel, aki éveken keresztül volt támaszom jóban és rosszban. Útjaink különváltak, de az a pár csodálatos év már miénk marad.

Budapesten élek, jelenleg egyedül. Nehezen engedek az életembe valakit.
Rengeteg haverom van. És vannak Barátaim.
Úgy érzem sokan szeretnek és ez boldog emberré tesz.
Valamint az is, hogy imádhatom a fiamat, a hivatásomat, és hogy ép és egészséges ember vagyok.
Tudom mit akarok, és mit, hogyan akarok elérni.
A terveim: szeretnék minden reggel tudni belenézni a tükörbe, igaz embernek maradni.
Minden jót, ami csak ér – megosztani másokkal.
Mosolyt csalni az emberek szívébe, és azt adni amit csak én tudok. Nagy Balázs.
Szeretem Győrt és Budapestet is. És ameddig estéről-estére képes leszek ADNI a színpadról, nem hagyom el ezt a két várost.