Itt írok én


rendezés csökkenő sorrendben

Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 05. 16

Sziasztok! Annyi kérdés érkezett,hogy kitaláltuk itt megpróbálok mindenre válaszolni illetve naplószerüen leirnám épp mi történik velem. Sok kérdést kaptam,hogy mi történik velem amikor nem szinpadon vagyok.. Nos bármilyen meglepő nagyjából hasonló életet élek mint bárki más.Ha próba időszak van 10től próbálok kettőig.délután kajálok a szinházban a kollégáimmal,vagy valahol Győrben a Párommal.Három hete ugyanis beköltözött a szivembe egy remek ember,egy nagyon tehetséges balerina.Délután pihenek tanulok vagy korrepeticióra járok.Este ha nincs előadás akkor próbálunk 6tól 9ig vagy tizig.Utána beülünk a büfébe a barátaimmal és ha csak nem csavarodunk bele az éjszakába(ami azért gyakran előfordul)beszélgetünk egy darabig aztán haza. Ha épp mint most csak előadások vannak akkor délelött intézem a dolgaimat,sportolok,és várom a lányt,hogy végezzen.Ez az időszak főleg nyáron nagyon jó és főleg Győrben mert imádom ezt a várost. Szeretem,hogy nem tudok úgy végigmenni az utcán,hogy ne találkozzak ismerősökkel,hogy ne váltsunk pár szót. Nagyon fontos,hogy elismert ember lettem itt. Sosem akartam sztár lenni.Az volt a célom,hogy az emberek szeressék amit csinálok.És igyekszem ezt megtoldani azzal,hogy a civil életben is emberséges legyek. Nyitott vagyok mindenkivel de nem szeretem ha ezzel visszaélnek. Sok a bizonytalanság.Nem tudhatom,hogy az új vezetőség számit e rám hosszútávon.Nem az számit az ember mit tett le az asztalra hanem,hogy az új koncepcióba beleférek e. 1997-ben jöttem Győrbe.És soha nem akartam igazán elmenni innen.Jó volt kipróbálni magam a Madách szinházban mert rengeteg lehetőséget kaptam és sokat tudtam ezáltal fejlődni.De rám ott is Győri embernek ismernek és fogadnak el.Szeretem a Madáchot.Gyerekkorom álmai szinháza volt.De Györben vagyok otthon.Imádok belépni a szinházba.Ismerem minden egyes négyzetcentiméterét.Szeretem a szinház illatát.Semmi máshoz nem hasonlitható.Kedvelem az itt dolgozó embereket.Akik rengeteget tesznek azért,hogy amikor a közönség beül akkor egy remek előadást láthasson.Fopntosnak tartom,hogy amikor bejövök,mindenkihez legyen egy jó szavam.Ebben hiszek.Ide tartozom.Egyszer Alan Shearer-től a Newcastle United válogatott futballistájától megkérdezték,hogy miért nem ment el soha egy világklasszis nagy csapatba játszani.Azt válszolta ez az a környezet ahol a legtöbbet tudja kihozni magából.


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 06. 06

Sziasztok! Ma este játszuk az évad utolsó előadását....Sajnos.Azt tudnotok kell,hogy bennem ez mindig egy kicsit az elmúlás érzését hozza fel. Furcsa egy év volt.Az évad első felében keveset voltam Győrben.Nagyon.Volt,hogy hetekig nem játszottam itt. De nagyon sokat jelentett az emberek szeretete.A sok levél,üzenet vagy személyes találkozás ami megerősitette a hitem,hogy szükség van rám ebben a városban. Sok minden történt ebben az évben a magánéletemben is.A lényeg,hogy sok keserűség után végre jólérzem magam a bőrömben.A made in szerintem jól sikerült.Biztos meg lehetett volna mégjobban csinálni ahogy a Maricát is de szerintem megpróbáltuk kihozni belőle a maximumot.Nagyon rossz érzés,hogy ma szembesülök utoljára a lépcsős teltházzal és ki tudja mikor lesz legközelebb...Azt ugyanis tudnotok kell,hogy az Anconai szerelmesek nem lesz többé.Sőt jelen állás szerint a Marica sem biztos.Én úgy tudom,hogy szept-októberben egy-egy Dzyungel és Made in lesz.Egyenlőre.Augusztus végén kezdjük az Evita musical próbáit.Sajnos Forgi nem rám osztotta CHE szerepét de igérem Magaldiból is kihozom a Maximumot.Utána a decemberben bemutatásra kerülő Isten Pénzében vagyok majd Spiró Koccanás cimű darabjában márciusban.Szóval leszej sokat itt és remélem meggyőzőm az új Igazgatót,hogy helyem van a társulatban jövőre is.Apropó ha érdekel Titeket megjelent a kisalfoldonline-on egy cikk rólam. Nagyjából ennyi.Várom a kérdéseket Tőletek.És várlak Titeket a JÚLI 4-5-6 Győrött bemutatásra kerülő Képzelt Riport-on!Szép napot Mindenkinek!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 08. 02

Sziasztok! Elösször is Kedves Afróka.Érzem a szemrehányást a leveledből.Elnézést,hogy nem szóltunk,hogy kész a dvd.Az a helyzet,hogy tavaly megvolt a felvétel de mivel szűkösek voltak az anyagi keretek csak mostanra készült el.Hamarosan felkerül pár jelenet ide is.Én sem tudtam,hogy mikor és hol kezdik árulni.. Remélem mindenkinek jól telik a nyara!Nekem még van ez a pár előadás Gyulán aztán jövőhéten végre megyek a Horvát tengerpartra!!Persze nem panaszkodom.A fárasztó popfesztivál után páran lementünk Tokajba egy kicsit lazitani.Azért kemény volt.Belefutottunk a Hegyalja Fesztiválba.Mindent elmond róla,hogy a helyiek csak Legalja Szesztigyál!_nak nevezik.Nagyon szomorú lettem.Senkit nem akarok megbántani és én is voltam vakmerően fiatal de néhányan olyan álapotban voltal a belvárosban,hogy a fiam is félt tőlük.Még szerencse,hogy mi egy nyugodt helyen laktunk Timkó Öcsiék házában.A szigeten szerintem nem sikerültek rosszul az előadások.Köszönöm mindenkinek aki eljött és azoknak is akik irtak pár kedves szót az előadásokkal kapcsolatban.Múlthéten a Tisza-tavat és környékét barangoltuk be Diával.Még sosem voltam a Hortobágyon és Debrecenben sem....Gondoltam bepótolom.Azt sajnálom,hogy az Debreceni nagytemplomba a fontoskodó portás bácsika nem engedett be 2percre sem mert egy óra múlva esküvő kezdődött..Viszont mindenkinek ajánlom Hajduszoboszlón a csúszda parkot!!!!Zseniális! Visszatérve az előadásokra:Ma este és holnap Gyulán játszunk Drakulát!Nekem ez azért is nagy élmény mert még csak előadást láttam ott még nem játszottam soha. Köszönöm a kezem már kezd rendbejönni.Nagyon csúnyán elvágtam a hüvelykujjam és volt egy komoly műtét.Most próbálom újra mozogni tanitani.. Szóval velem minden O.K.Kezdem magam feltölteni a következő évadra.Szerencsére sokat leszek Győrben.aug 26.-án kezdjük az (R)EVITÁT aztán szept 22én beállok a Dzsungelbe Sir-kánnak és persze jönnek a Made inek! Addig is mindenkinek jó időt,jó nyarat,és jó pihenést!!!!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 09. 01

Sziasztok! Hát Újra Győrben. elsősorban erről a fantasztikus borfesztiválról irnék ami szerintem nagyon jólsikerült!Szombat este mentünk ki a párommal és olyan jó érzés volt látni mennyire megpezsdült a város.Rengeteg ismerőssel találkoztam.Ez is fantsztikus érzés volt.Jó volt érezni milyen sokan szeretnek ebben a csodálatos városban és milyen sokmindenkit érdekel mi van velem.Jól éreztem magam Újvárosban és Győrsövényházán is.Remek volt a közönség mindkét helyen.Aztán vasárnap a FIAMAT vittem évnyitóra a Gárdonyi iskolába.Majdnem megkönnyeztem...Este pedig életem egyik legjobb fellépése volt a Széchenyi téren!Nem tudom elmondani milyen eufórikus hangulatba kerültem érezvén ennyi ember szeretetét!Megmondom őszintén legszivesebben még legalább egy órán át le se jöttem volna a szinpadról:És utána természetesen végigkostoltuk a jobbnál jobb borokat.Az est vége az lett,hogy önfeledten énekeltünk és táncoltunk a barátaimmal és kollégáimmal a Duna kapu téren! Megjöttünk!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 11. 07

Sziasztok! Elnézést amiért nem irtam mostanában.Igérem többé nem fordul elő..Az a helyzet,hogy van némi technikai probléma amit megpróbálunk megoldani,reményeink szerint a jövőhéten felkerülhet Made in és Drakula videó! Látom sokan megnéztétek az Evitaát.Ajánlom mindenkinek,hogy ha teheti nézze meg mindkét szereposztást.Az az igazság,hogy bár nyilván szivesen csinálnék nagyobb szerepet,ezt leszámitva nagyon büszkék vagyunk a produkcióra!Elkezdtük próbálni az Isten pénzét.Szerintem szép karácsonyi ajándék lesz.Dec 20 a bemutató!Ha van kedvetek gyertek jövőhét pénteken a Silver klubba Győrbe,műsort vezetek Sári Évivel.Sajnos már későn szólok,de ma este is fellépünk a Mamma Miában...Úgy látszik miden hónapban fel fogok lépni ott.Igérem legközelebb előre szólok.Szép estét mindenkinek és várom a kérdéseket!! Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 11. 29

Nagyon szeretném megköszönni mindenkinek a jókivánságokat!Kivánok mindenkinek békés,TÜRELMES karácsonyi készülődést.És aki esetleg arra jár,dec 13 án délután énekelünk páran a Győri szinház elött!Szép napot mindenkinek!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2008. 12. 24

Áldott Békés Karácsonyt kivánok minden Kedves idelátogatónak és azok szeretteinek!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 01. 05

Boldog Új Évet Kivánok Mindenkinek! Hát elkezdődött a 2009!Ti is Úgy érzitek ez a Rock'n'roll éve lesz?Nekem nagyon jól indúlt!Dolgoztam szilveszter éjszaka és Balatonvilágoson fejeztem be a fellépéseket.És mivel a párom és több haverom ott volt,"rendesen megköszöntöttük az Új Évet.A hétvégét pedig Dunakilitiben töltöttük egy Wellnes hotelben.Ránk fért...De amit meg kell osztanom veletek az a következő:a szaunában ránkköszönt egy kedves házaspár és nagyon jót beszélgettünk.Kiderült,hogy már tiz éve van bérletük.Az "Énfényezésem"kihagynám,de aki esetleg nem érti,hogy miért nem akarok mindenáron visszamenni Budapestre annak azzal magyarázom,hogy ha én ilyen fontos vagyokm embereknek,ha ilyen sokat számit mit csinálok,ha ennyire kiváncsiak rám,akkor ez már érzelmi dolog is a részemről! A mult évről csak annyit,:Sok minden történt.Fájdalom,öröm,Keserüség,siker,kudarc,szerelem.De Új év kezdődött és remekül érzem magam.Nekem igy jó és azt kivánom mindenkinek,hogy ugy teljen ez az év ahogy elterveztétek.Kedves Afroka.Lehettem volna Fáraó és Simeon is A Józsefben.A nagyobbik ok az volt,hogy a térdem nem birta a kiképzést és sajnos visszaadtam.A kissebiket majd a Memoáromban megirom:)Ettől függetlenül vannak még terveim a Madáchban de ez még titok.Ha összejön azonnal tudatom Veletek!Mégegyszer B.U.É.K. minenkinek és Rock'n'Roll!!!!!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 02. 23

Sziasztok. Köszönöm a hozzászólásokat és utólag a névnapi jókivánságokat! Tegnap nagyon élveztem a Made in_eket és szerintem láttátok rajtunk,hogy nem csak én!(bizony Tamás....:)) Jó volt végre sokat játszani.Sajnos elég kevés előadásunk van...De Márciusban elkezdjük próbálni a Koccanás cimű Spiró darabot Győrben.Már nagyon várom!Utána ha minden igaz,benne vagyok a Csárdáskirálynőben amit előbemutatunk júniusban.Spamelotról annyit,hogy voltam a meghivásos meghallgatáson,én úgy érzem jól sikerült a Döntés az Igazgató Úr kezében.Aki esetleg nem tudja miről van szó,a Gyaloggalopnak van egy nagysikerű musical változata amit szeptemberben mutat be a Madách.És az az igazság,hogy nagyon szeretnék belekerüni.Úgyhogy drukkoljatok!!! Addig meg marad a pihenés és a felkészülés! Mindenkinek Szép napot és jó szánkózást:)!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 03. 14

Sziasztok! Szeretném megosztani veletek az örömöm.Szerepet kaptam a Madách szinház Szeptemberi bemutatójában a Spamelot-ban.Én leszek Sir Lancelot!Köszönöm mindenkinek aki drukkolt!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 03. 26

Sziasztok! Nos tegnap megvolt a szerződtetési tárgyalásom Győrben Nagy Viktorral... Bevallom őszintén hiába biztattak a kollégák és ismerősök,hogy nekem nincs félnivalóm,látván,hogy mennyi mindenkitől elköszönt,nem voltam valami nyugodt a beszélgetés elött. De nem kellet aggódnom mert mostmár biztos,hogy minimum még egy évig maradok.Benne leszek a Csárdáskirálynőben mint Bonviván Ennek júni 12.-én lesz egy előbemutatója,aztán decemberben mutatjuk be az Egri csillagokat amiben Hegedűs leszek az áruló Hadnagy,és végül a májusban bemutatandó Cabaret-ban a srác leszek.Valamint átmegy az Isten pénze és a Made in is.Persze ez utóbbi csak abban az esetben ha lesz még rá érdeklődő...Amit nagyon remélek!Az Igazgató Úr nagyon elégedett velem és hosszú távon számol velem. Úgyhogy úgy tűnik nagyon sokat fogok dolgozni a közeljövőben és sokat fogjuk egymást látni.Mindenkinek szép napot!B


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 05. 15

Sziasztok! Elnézést amiért nem irtam. Elkészült a Koccanás...Megmondom őszintén én szeretem.De elég vegyes a visszhang.Jó kis próbaidőszak volt és sok olyan kollégával dolgozhattam együtt akiket nagyon kedvelek. Belülről élvezhető a darab csak vigyáznom kell mert vannak olyan részek amikor nem szabad,hogy elaludjak mert lemaradok.... Kedves Balázs Esztergomból.Még nem próbál a Spamelot.Hónap végén van a Madáchban a Contact premier és utána kezdünk.Láttam egy felvételt a Spamelot előadásról.kintről..Úgyhogy értem mire gondolsz.Várom persze a próbát de főleg az előadásokt!Remélem jöttök rá! Igy igaz,épp a Csárdáskirálynőt próbáljuk jelenleg Győrben és nagyon élvezem!Vidám próbák vannak!!! Szerintem jó lesz.Az az igazság,hogy egy Csárdást nem lehet elrontani!Ugyhogy nagyon optimistán várom ennek a bemutatóját is(Szept 25-ös hétvége...igen egy hétvégén a Spamelottal...)De megoldjuk!!! Na.Teljesen más. Van egy álmom. Szeretnék jövő nyáron Győrben a Széchenyi téren egy nagyszabású,zenekaros-élőzenés-sztárvendéges-Koncertet.Mivel azt szeretném,hogy mindenki ingyen megnézhesse várom a tippeket,hogy merre induljak el támogatókat keresni.Ha valakinek van tippje,szivesen veszem!! Szép napot és kellemes hétvégét mindenkinek!Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 06. 29

Sziasztok! Úgy látszik marad a hóesés...Na nem mintha olyan bombasztik időjárás lenne kint...Az ember bekattan mert nyáron legyen jó idő!!!Én legalább is nehezen birom.Igaz,hogy napközben próbálok de délután vagy hétvégenként ugy kimennék valami viz mellé... Na.Szóval mennek a Spamelot próbák.Szerintem vicces lett.Ha valaki látta a filmet(Gyalog-galopp)Tudja miről beszélek.Mi legalább is remekül szórakozunk a próbákon.Hajdú Steve jó arc.Jól kijövünk.A többiek emg már kipróbált kollégák.Nos ugy néz ki szombaton este 18 órakor énekelek Lipóton a falunapon.Aztán ugye 10-11 Fertőrákos Made in,És 16.-án Győrben a szabadtéri szinpadon Csárdáskirálynő!!!18.-án Siofokon a szabadtéren Macskák.Gyertek minél többen.Élőzenés lesz!Kálmán Imre Szabadtéri szinpad Fő tér 2!De nem tudom mikor.Szerintem 8 körül...És 25.-én 18 órakor Kajárpécen lépünk fel a Kingával!Addig is mindenkinek jó pihenést!Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 08. 26

Sziasztok! Üdvözlök mindenkit újra Itt! Jól elrohant ez az egy hónap szünet...De nagyon jól sikerült.Az első héten itthon csavarogtunk Diussal és Mátéval.És hát természetesen unokahugommal és öcsémmel.Voltunk a Dinokiállitáson(felnőtteknek is ajánlom)és kimentünk Mogyoródra a csuszdaparkba.Remek volt.Pár napot Balatonoztunk aztán irány Horvátország!Négyen mentünk.Dius,Máté,Perec barátom és én.Az az igazság,hogy én nagyon szeretem Horvátországot.Szeretem azt,hogy ahogy elhagyom kocsival a határt már nyaralok és azonnal tovatünik a stressz és a fáradtság.Nagyon jól sikerült a nyaralás.Orebic-be mentünk.Ez egy kikötővároska Korculával szemben gyakorlatilag Dubrovnik közelében.Szóval jó messze van de megéri.Mindig jó az idő...Két gikszer történt csak az egyik,hogy az első éjjel valami megcsipte a kézfejem ezért két napig ugy nézett ki a kezem mintha mososgatókesztyübe vizet engedtem volna...A másik,hogy Mátén átszaladt egy kétnapos gyomorvirus..Ezeket leszámitva Istenien éreztük magunkat.Rengeteget fürödtünk,süttettük magunk,főztünk és ettünk remek tengeri és egyéb dolgokat(és hát a finom sör is jól fogyott)Kirándúltunk és olvastunk és aludtunk.Hazafelé Mostarnál Máté javaslatára azt játszottuk,hogy mindenki elmondta mi volt a legjobb a két hétben.Én ugy foglaltam össze,hogy végre kipihentem magam és 2hétig a szeretteimmel és a legjobb barátommal lehettem.Nekem ez volt a legjobb. Hétfőn pedig elkezdtük a munkát.És azt kell mondjam,hogy pazar hangulatban!Tegnap éreztem azt elösször igazán,hogy ennek a Spamelotnak jónak kell lennie!!!Azt viszont egyenlőre még nem tudom megmondani mikor játszom Csárdást és mikor Spamelotot!Igérem amint közlik velem azonnal felteszem az Aktuálisban! És még volna egy nagyon fontos dolog.Albérletet keresek.Ugy néz ki a szokottnál is többet fogok ingázni Győr és Pest között.Szükségem volna kb egy évig albérletre Győrben a belvárosban.Nem baj ha garzon,csak ketten elférjünk.Ha valaki tud segiteni nekem az kérem irjon az e-mail cimemre.nagyon megköszönném! Mindenkit üdvözlök!Legyen mindenkinek szép napja!Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2009. 11. 29

Sziasztok! Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a születésnapi jókivánságokat! És várlak szeretettel Titeket a Győri Téli fesztiválon 12.-én és 18.-án!Gyertek el minél többen!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 01. 04

Sziasztok! Jó régen irtam már,Úgyhogy épp itt volt az ideje. Elösször is mindenkinek Boldog Új Évet kivánok!Megfigyeltétek,hogy évről-évre kevesebb sms-t és üzenetet küldenek egymásnak az emberek az Ünnepek alatt?Én nem bánom.Jobb szeretek személyesen beszélni ilyenkor a rokonokkal és a barátokkal.Remélem mindenkinek jól teltek az Ünnepek!!Nekem nagyon.Bár az is igaz,hogy a sok előadás miatt kevésbé volt Ünnepi a hangulat,de megpróbáltuk kihozni a maximumot.Mindenkinek köszönöm aki kilátogatott Györbe a Széchenyi téren létrejött fellépésekre!Szerintem remek volt a hangulat a hidef ellenére is.Juujjj Amikor a hóesésben elkezdtek táncolni az emberek...Az fantasztiku volt! Közben ugye bemutattuk az Egri Csillagokat és ujra játszani kezdtül a Spamalot-ot.Közéjük próbáltuk az Ünnepeket becsempészni,de azt mondom soha rosszabb karácsonyt!A szivesztert az előadás után a szabadban töltöttük Baráti körben.Sajnos össze is szedtem valamit a torkomra ezért elnézést kérek azoktól akik most hétvégén látták az Egri csillagokat. Remélem hamar rendbejövök mert van egy kis feladat Januárban.... Szóval mindenkinek B:U:É:K:és remélme mihamarabb találkozunk!Üdv:Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 03. 07

Sziasztok! Nos több dolog van amit megosztanék Veletek. Az első,hogy mégegyszer köszönöm a Nyiregyháza és környékéről érkezőknek,hogy ilyen sokat utaztatok!!!Remélem a visszaút is legalább olyan vidám volt mint a hangulat amikor felugrottam a buszra!Egyébként remélem nyáron is találkozunk.Ha minden jól megy visszük a Drakula Musicalt a Nyiregyházi szabadtéri szinpadra.Apropó szabadtér.Úgy néz ki zöld utat kaptam és ez év augusztus 26.-án Győrben a Dunakapu téren megvalósul egy régi álmom és Önálló koncertemre várok mindenkit!!!!!Segitségemre lesz többek között a Györi Szinház zenekara,tánckara,énekkara.És természetesen lesz 2-3 meghivott vendégem is.Gyakorlatilag az elmúlt 13 év musicaleiből lesz válogatás.Abban kérném a segitségeteket,hogy esetleg adjatok ötleteket miket hallanátok szivesen tőlem.De csak olyan ötlet jó ami élőben ment a szinházban..És itt ragadnáűm meg az alkalmat,hogy egy kedves ismerősömet szólitsam akinek nem találom a telefonszámát,hogy hivjon fel ha tud.Azt igérte ha tud segit csak én nem taálom Őt.Kérem jelezzen nekem:)Köszönöm.Szóval mindenkit várok szeretettel.A belépés természetesen ingyenes lesz.remélem sokan eljöttök,de azért majd igyekszünk jól bereklámozni!!! És még valami.Úgy néz ki,hogy a Madách Szinház esetleg bemutatja következő évadban a Jézus Krisztus Szupersztárt.Hamarosan elmegyek Péter apostolra próbát énekelni.Drukkoljatok nekem!A Spamalotnál bejött:) Mindenkinek szép napot!!!!!B.


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 04. 01

Sziasztok! Sikerült a meghallgatás úgyhogy én leszek az egyik Péter Apostol a Madách szinházban a Jézus Krisztus Szupersztár Musical szeptemberi bemutatójában!Köszönöm mindenkinek aki gondolt rám!!!A próbákat juniusban kezdjük addig pedig ezerrel Kabaré Győrben!!! Szép napot mindenkinek:B


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 05. 11

Kedves Erzsébet! Megtennéd,hogy rámcsörögsz...Nem fogod elhinni,megint tönkrement a telefonom megint nem érek el senkit.Fontos lenne beszélni a koncertről.Köszönöm.B.


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 07. 25

Sziasztok! Na végre vége az Évadnak!Nme mintha nem örültem volna a sok munkának és feladatnak de most egy kicsit jól fog jönni a pihenés!Nem tudom ki,hogy van vele de ebben az évadban a számomra két legsikerültebb darab a Spamalot és a Kabaré volt.Nagyon szeretem játszani őket.Csárdást is de azt inkább érzem fejlődési állomásnak(van hová...)pár év múlva biztos jobban sikerülne.Az Egri csillagok is jó bár nem sokat csinálok benne.A Made in-nek legnagyobb bánatomra vége....Jövőre átmegy az Egri,Csárdás,Isten Pénze,Kabaré.Az Új bemutatóim:Rent musical decemberben(még nem tudom mit csinálok benne)Aztán a Hamletban amit Ács János rendez Laertes leszek.Ezt nagyon várom mert végre egy abszolút prózai szerep és nagyon kedves Barátaimmal játszhatok végre együtt(Szina Kinga,Sárközi Józsi)Valmint játszani fogok az Állami Áruház cimű zenés darabban.A Madáchban marad a Spamalot és a Macskák és szeptemberben bemutatjuk a Jézus Krisztus Szupersztárt!Úgyhogy jövőre sem unatkozom és reményeim szerint átlépem az idei rekordom:153 előadást!!!Sosem játszottam még ennyit nem beszélve a szinházon kivüli fellépésekről.Elfáradtam.Most jön 4 hét szünet aztán meg sem állunk Júliusig...Erőt gyűjtök a következő feladatokhoz.De mielött szabadságar mennék,szeretném mindenkinek megköszönni a szinházba járást,a sok kedves biztató szót,üzenetet,tapsot,jelenlétet.Jövőre is várlak Titeket az előadásokon és fellépéseken!És legfőképp várok mindenkit szeretettel aug 29.-én este 9-kor Győrött a Dunakapu téren!!!!Jó pihenést mindenkinek!És mégegyszer:KÖSZÖNÖM NEKTEK!!!!! Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 09. 29

Sziasztok! Igen én voltam látható az x-faktorban.Egy kis magyarázat:Van egy kolléganőm a Madáchban akinek remek hangja van és a párjának is.Kb fél éve kitaláltuk,hogy énekelgethetnénk együtt.Egy zeneszerző barátunk irt nekünk pár feldolgozást.Aztán amolyan motivációként,hogy komolyan vegyük magunkat és dolgozzunk beneveztünk mint együttes az x-faktorba.Sajnos a részleteket nem mesélhetem el a szerződés miatt...Eleinte ugy éreztük nagyon kellünk-pedig nem mis vettük komolyan-aztán kiszórtak minket.De nem ez a lényeg.hanem,hogy sok remek emberrel megismerkedtünk.Nem bántam meg de soha többé nem megyek olyan helyre ahol nem tőlem függ a saját sorsom.Kaland volt:) Mindenkinek szép napot!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2010. 12. 24

Sziasztok! Megnéztem,már nagyon régen irtam Nektek.Épp itt volt az ideje...Elösször is RENT....Én nagyon szeretem.És azt hiszem a főszereplők is.Nagyon nehéz darab de nagyon jó csinálni.Szerintem mindenkinek meg kell nézni aztán gondolkozni egy jó nagyot.Viszont azt vettem észre vagy tetszik az embereknek vagy nem.Köztes nincs..Nagyon elkeseritő,hogy még nem ment telt házzal.Ráadásul sokan elmennek a szünetben...Úgyhogy várom a véleményeteket milyen?Azt azért érezni,hogy nem teljesen kapufa,mert olyan vélemények is vannak,hogy remek a darab.Tényleg érdekel a véleménytek,légyszives irjátok meg!Januárban egyszerre kezdem próbálni a Mária Evangéliumát(József leszek)és a Hamlet-et(Laertes leszek)Ugyhogy jó sokat találkozunk tavasszal.Remélem:) Remélem mindenki a szeretteivel tölti az Ünnepeket!Kivánom,hogy teljen Boldogságban és Békességben a Karácsony Mindenkinek!!!!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2011. 04. 23

Sziasztok! Amint látom megint jó régen irtam...Elnézést kérek mindenkitől.Zűrös évad volt ez a mostani és még hol a vége...Pár mondatra visszatérnék a Rentre.Szerintem nagyon jó előadás lett.Jó szereplők,jó zene,sok mondanivaló.Egy bizonyos rétegnek...Sajnos nem mindenkinek.Senkit nem szabad hibáztatni akinek nem tetszett.Az az igazság,hogy csak az utolsó előadáson voltak ilyen sokan és csak ez volt ekkora siker.Talán máshol és máshogy kommunikálva kellet volna bemutatni.Nagyon megosztotta a közönséget.Volt,hogy szünetben 50-60 ember hazament...És az igaszág,hogy az "okosok"azért vették ki a nyugdijas bérletből mert valljuk be nem igazán nekik való...És azért azt se felejtsük el,hogy a Made int vagy a Dzsungel könyvét lépcsős teltházak mellet vették le más "okosok"az Anconairól ne is beszéljünk..Nem lehetett rájuk jegyet kapni... Más.Ma mutatjuk be az Állami Áruházat.Hát igazából semmiben nem hasonlit a Csárdáshoz...Remélem szórakoztató lesz és tetszeni fog.Én még kedvelem bár nem sokat próbálhattam a héten...:)Ma leszek vele elösször közönség elött és ma találkozok kollégákkal a szinpadon akikkel hetek óta nem:)Úgyhogy bizom benne valahogy összeáll ma... Nyáron ha minden igazJúlius 31.-én Operett gálát csinálok a viziszinpadon Győrben és ha összejön akkor megint lesz a Bornapokon Musical gála Aug végén.És természetesen a végére hagytam egy jóhirt Nektek.Jövő évadban 3 új szerepbe leszek látható Győrött Júniusi előbemutatón én leszek maga Vörös Pimpernel Októberben egy prózai szerep a Györgyikében és jövő tavasz Aranycsapat!!!Ezenkivül átmegy a Csárdáskirálynő és a Mária evangéliuma valamint a Madáchban a Macskák,Spamalot,Jézus.Remélem sokat találkozunk.Akár ma este is.Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kivánok Mindenkinek!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2011. 12. 31

Sziasztok! elösször is szeretném megköszönni mindenkinek az egész éves figyelmet!Akár a szinházban akár a fellépéseken akár itt a honlapon!Nehéz év volt,gondolom mindenkinek.De ilyenkor az ember mindig bizakodó és remélem mindannyiunknak sikeres lesz a következő év!!!!! Az biztos,hogy ha ma éjszaka végeztem a munkával akkor hatalmasat bulizom!!!!Remélem Ti is!!!!!!!Aztán hétfőtől folytatódik a munka!Legközelebb a Madách új bemutatójában az Én József Attila cimű musicalban találkozunk.Én leszek Illyés Gyula:)Február 10.én lesz a bemutató remélem sokan eljöttök!Aztán a következő feladat az Aranycsapat lesz amit Áprilisban mutatunk be Győrött.Aztán máris beleugrunk a Jekyll és Hyde cimű musical-be aminek lesz egy előbemutatója Győrben júnisban de aztán levisszük Szegedre Júli8-tól!!!!Na az nagy buli lesz alig várom!!!!A többi munkát még nem tudom,hogy alakul,remélem özönleni fognak a felkérések szinházba,bálokra rendezvényekre!!!!Nagyon jól érzem magam a bőrömbe,úgyhogy állok elébe a kihivásoknak!!!!Mégvalami!Szeretnénk felújitani a honlapot.Ezért várok minden javaslatot Tőletek!Milyen fotókat,darabrészleteket szeretnétek! Mégesgyszer köszönöm az egész éves figyelmet és Mindenkinek Boldog Új Évet Kivánok!Legyen minden úgy, ahogy szeretnétek!!!!Nagybazsi


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2012. 03. 08

Minden Kedves Hölgyismerősömnek és természetesen azoknak is akiket személyesen nem ismerek:Nagyon Boldog Nőnapot Kivánok!!!!!Köszönöm,hogy vagytok!!!!


Írta: Nagy Bazsi
Ekkor: 2012. 12. 02

Sziasztok!Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!!!Hamarosan tényleg megújul a Honlap már csak egy kis türelmet kérek!